Ecomoll ofereix un servei d'assistència tècnica especialitzat en diferents aspectes de la gestió del medi ambient per a l'explotació sostenible o per a l'avaluació de la incidència de les actuacions humanes.

L'experiència acumulada dels nostres professionals, amb participació en un gran nombre d'estudis sobre l'entorn, es projecta en els diferents serveis que us oferim a Ecomoll.

Preparem i redactem ofertes, n'analitzem la viabilitat, redactem els projectes i els coordinem, si cal, amb els diferents especialistes. Contribuïm a una societat basada en el respecte a les persones i en l’ús sostenible dels recursos.

Ecomoll està liderat per Anna Ruiz, biòloga experta en la consultoria mediambiental amb una àmplia experiència de més de 20 anys al sector: Projectes de Depuració per sistemes naturals (Aiguamolls Construïts), Disseny de Jardins i Espais Verds, Estudis d’Impacte Ambiental, Informes Ambientals de Planejament Urbanístic, Informes Ambientals de Plans Especials, Projectes de Restauració i Dictàmens Tècnics pel TSJC.

riu 2

Col·laboradors

Vittorio Pedrocchi.

Dr. Biologia.
Especialista en fauna.

Guilia Manenti.

Arquitecta paisatgística

Laura Cid.

Ambientòloga

Victor Castro.

Arquitecte tècnic

Carme Ruiz. Dra.

Arqueòloga

Clients

Treballem per una selecció d'empreses privades (consultories i grans enginyeries), estudis d'arquitectura i administracions.